22
Mayıs
2024
Çarşamba
EYÜP - İSTANBUL

Müşteriyle tartışan taksici otomobilinde öldürüldü

Beyoğlu'nda bir taksici, otomobiline müşteri olarak binen kimliği bir kişi tarafından başından vurularak öldürüldü. 34 TAV 39 plakalı ticari taksisi ile gece çalışmakta olan Yusuf Korkmaz, Şişhane'den gece 01.30 sularında aracına bir müşteri aldı.

Korkmaz, müşteriyi Alibeyköy Merkez Mahallesi Başak Sokak'a getirdi. Burada taksinin şoförü Korkmaz ile müşteri arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışma sonrasında zanlı müşteri, silahını çekip Korkmaz'a 2 el ateş etti. Kurşunların biri Korkmaz'ın elini delip boğazına saplanırken, diğeri ise boşa gitti. Yusuf Korkmaz'ın yokuş aşağı duran taksisi, olay sonrasında kontrolsüz hızlanıp cami duvarına çarparak durabilirken, kimliği belirlenemeyen zanlı kayıplara karıştı.

Çevredekilerin kaza olduğunu zannederek polise ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, araçta sıkışmış olan Korkmaz'ı çıkarmak için itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu Korkmaz'ın cesedi araçtan çıkarıldı.

Korkmaz'ın üzerinde paralarının ve cüzdanının bulunması gasp ihtimalini azaltırken, polis konu ile alakalı tahkikat başlattı. Korkmaz'ın cesedi Eyüp Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2005 Cuma 13:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nafiye kokmaz IP: 212.175.112.xxx Tarih : 22.01.2009 13:18:10

allahım onları  kahretsin. orda ölü olarak bulunan kişi benim amcam. o dünyanın en iyi insanıydı . hala katilleri bulunamadı allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın.kuzenimi yetim babasız bıraktı o hainler.......