28
Mayıs
2024
Salı
SPOR
Belediye Sayfaları

Masa Tenisi Takımı Çin'den İkincilikle döndü

Dünya Liselerarası Masa Tenisi Şampiyonası'nda erkeklerde Türkiye'yi temsil eden Oğuzkaan Koleji Takımı, Çin Halk Cumhuriyeti'nden ikincilik madalyasıyla döndüler.

Havaalanından iner inmez okula gelen takım davul zurna eşliğinde halk oyunları ekibi ile coşku içerisinde karşılandı. Karşılama törenine, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Takım halinde dünya ikincisi olan gençlerden Gencay Menge tek erkeklerde dünya ikincisi olarak bayrağımızı Çin’de ikinci kez dalgalandırdı.

Takımın başarılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türk milletinin genlerinde başarı ve önderlik olduğunu belirtti. Demir, dünya ikincisi olan öğrencileri altın lira ile ödüllendirdi.

Dünya Liselerarası Masa Tenisi Şampiyonası'nda erkeklerde Türkiye'yi temsil eden Oğuzkaan Koleji Masa Tenisi Takımı’nda antrenör Chao Jiang 'ın yanı sıra sporcular Peng Fei Jiang, Gencay Menge, Hasan Doğan ve Efe Kethüda ikincilik madalyasını ülkemize kazandıran ekip oldu.





.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 12:58:21
Güncelleme :12 Haziran 2006 Pazartesi 11:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?