23
Mayıs
2024
Perşembe
SAĞLIK

İlk kanı Başkan Erol verdi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ile ortaklaşa Ramazan öncesi Kan Bağışı Kampanyası başlattı. Belediye binasında başlatılan kampanyaya GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol da kan vererek katıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ile ortaklaşa Kan Bağışı Kampanyası başlattı. Ramazan öncesi, kan stoklarına katkı sağlaması amaçlanan kampanya ilçede büyük ilgi gördü. GOP'taki kampanya için belediye hizmet binasında kurulan merkeze ilk bağışı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol yaptı. Başkan Erol, kanın üretilemediğine dikkat çekerken, tüm Gaziosmanpaşalıları kampanyaya katılmaya çağırdı.

Başkan Erol, "Bir damla kanın hayat kurtaracağı gerçeğinden hareketle bu bir çeşit toplumsal sorumluluktur. Ayrıca kan vermenin sağlık açısından çok sayıda yararı bulunmaktadır" dedi. Başkan Erol'un ardından belediye başkan yardımcıları kan bağışı yaptı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi personelinin de katıldığı Kan Bağışı Kampanyası, ilçe sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan kan alımına çok sayıda Gaziosmanpaşalı katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 16:34:10
Güncelleme :21 Aralık 2005 Çarşamba 20:06:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?