27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNGÖREN - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Çilem bebek öldü

İstanbul Güngören'de bakıcısının darp etmesi sonucu baş ve göğsünden ağır yaralandığı iddia edilen 4.5 aylık Çilem bebek bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

23 Aralıkta Güngören’de özel bir hastaneye kaldırılan Çilem bebek, yapılan ilk müdahalenin ardından İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'ne götürülmüştü. Hastanede kalbi duran ve müdahale sonucu hayata döndürülen bebeğin, iç kanamasının yanı sıra kafasının içinde ve karaciğerinde kanamalar meydana gelmişti. 4 saatlik bir operasyon sonrasında yoğun bakıma alınan bebek, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Olayla ilgili olarak bebeğin bakıcısı 23 yaşındaki Nazlı Gülsoy gözaltına alınmıştı. Minik Çilem'i dövdüğü öne sürülen Nazlı Gülsoy, bebeği ölümün eşiğine getiren darbeleri kendisinin değil, henüz 1.5 yaşında olduğunu söylediği oğlunun oyuncakla vurarak yaptığını ileri sürmüştü.
Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2006 Cumartesi 14:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Vak-Fık-Ebi-R-Li-Ata-Can IP: 85.97.140.xxx Tarih : 5.07.2007 23:26:09
ALLAH RAHMET EYLESİN 1.5 YAŞINDAKİ OĞLUN İLK HARAMI VE İLK GÜNAHI BUDU ZATEN BAKICININ DA ÖYLE aman vermeyiz pis bakıcılara ....tir gitsin