27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNGÖREN - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İnanılmaz kurtuluş!

Güngören'de bileklerini kestikten sonra 8. kattan atlayan genç, bodrum kattaki bir mağazanın elbise askılarının üzerine düştü. Kırılan askılık demiri karnına saplanan genç, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Merter Ahmet Kutsi Tecer Caddesi numara 3'deki binada ikamet eden Mehmet Gökalp Caka (27), saat 19.00 sıralarında 8. kattaki evlerinin camından atladı. 8 kat aşağıya düşen Caka, bodrum kattaki bir mağazanın elbise askılarının üzerine düştü. Kırılan askılık demiri karnına saplanan Caka'nın kolları ve bacakları kırıldı. İntihara tanık olan mağaza çalışanları, polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi istedi.

Sağlık ekipleri olay yerine dakikalar içinde ulaşırken, itfaiye ekipleri sıkışan akşam trafiği nedeniyle gecikmeli olarak geldi. Sağlık ekibinin bileklerini de kestiğini fark ettiği Caka, itfaiye ekiplerinin askılık demirini kesmesinin ardından ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

İntihar eden gence yardım etmeye çalışan bir vatandaş, "Adam atlayınca yardıma koştuk. Polise haber verdik. Polis ve sağlık ekibi hemen geldi ama itfaiye çok gecikti. İki polis buradaki trafiği kesseydi belki daha erken gelirdi. Ayrıca burası sürekli böyle. Trafik sorununun çözülmesi gerek. Halimiz ortada. Ölsek kimse yetişemez" diye isyan etti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 22:47:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?