17
Mayıs
2024
Cuma
GÜNGÖREN - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Güngören Belediyesi’nin temizlik araç filosuna takfiye

Direksiyon başına geçen Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, “Halkımıza hayırlı olsun” diyerek ilk manevrayı yaptı.

Kullanıcısına yağ ve mazot durumu gibi araçla ilgili bütün bilgileri otomatik olarak verebilen “yol bilgisayarı” yanı sıra, konforuyla da dikkat çeken yeni araçlar, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde yağmur altında gerçekleşen mütevazi bir törenle hizmete girdi.

Güngören, dar alanda yoğun yapılaşma gereği çöp üretiminde önde gelen ilçelerden biri. Bu nedenle belediye, çöp konusuna özel bir önem veriyor. Haftada 3 kez her sokağın çöpünü alıyor. Ana arterleri de günü birlik temizlikten geçiriyor. Ayrıca sokakları haftada üç kez süpürüyor. Belediye, toplam 23 araçlık temizlik filosuna katılan yeni araçlarla ise, bu alanda daha da güçlendi.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2004 Salı 15:25:22
Güncelleme :22 Eylül 2004 Çarşamba 08:51:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kutsi balkanlı IP: 88.237.20.xxx Tarih : 25.10.2009 15:34:35

kınalı cad.konan konteynırlar başlı başına bi sorun pislik içinde  ayrıca üç sokak cezalandırıldı çöp konteynırı konarak diğer sokak başlarına niçin konmadı ? bahse konu konteynırları alıp lütfen şube müdürünün kapısı önüne konuşlandırın bakalım o görevde kaç saat kalabileceksiniz bahse konu konteynırları bir an önce lütfen kaldırın yada daha modern kapalı temiz olarak her sökak başına birer tane konuşlandırın ama dikkat her sokak başına yada hiç bir yere konmasın  saygılarımla.