17
Mayıs
2024
Cuma
GÜNGÖREN - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Güngörenliler, Uçurtma Şenliği ile doyasıya eğlendi

Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’ın, katılımcılarına çeşitli hediyeler sunduğu sabah saatlerindeki bisiklet yarışının ardından, öğlen üzeri başlayan uçurtma şenliği de büyük ilgi gördü. Sıcak ve esintisiz hava uçurtmaları tersyüz etse de, canlı müzik, yarışlar ve ikramlarla zenginleştirilen program, özellikle çocukların gönlünü aldı.

Yaklaşık 100 yarışmacının katılımıyla, 2 kategoride yapılan bisiklet yarışında, A (büyükler) kategorisinde Oğuz Özçelik ve B (küçükler) kategorisinde Fırat Yıldız, birincilik ödüllerini paylaştı. Yoğun bir kalabalığın katıldığı uçurtma şenliğinde ise, halka yüzlerce uçurtma dağıtıldı. Ancak sıcak ve durgun hava nedeniyle, uçurtmacılar istedikleri performansa ulaşamadı. Bunun yanında canlı müzik, çeşitli yarışlar ve dondurma – şerbet ikramı ile oyuncak hediyeler, şenliğe canlılık kazandırdı.

Şenlik alanında halka seslenen Başkan Karaman, çevreye herkesin kendi imkanı ölçüsünde sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Bu tür etkinliklerle hem çevre bilincini geliştirmeyi, hem de halkın eğlenme gereksinimini karşılamayı hedeflediklerini işaretleyen Karaman, zaman içinde bu yönde daha kapsamlı ve iddialı organizasyonlara imza atacaklarını söyledi.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2004 Salı 15:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?