19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNGÖREN - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Karneler Pekiyi

Güngören Lisesi, 2008-2009 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla düzenlenen programa ev sahipliği yaptı. Etkinliğin ardından karnelerine kavuşan bazı öğrenciler sevincini arkadaşlarıyla paylaşırken, istediği notları alamayanları ise yine sınıf arkadaşları avuttu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından, Güngören Lisesi Müdürü Yusuf Kahraman, okullarının yeni olduğunu ve ilk eğitim ve öğretim yılını geride bırakmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Öğrencilerden ayrılmanın burukluğunu hissettiğini ifade eden Kahraman, eğitimci kadrosuna ve öğrencilere teşekkür ederek herkese iyi bir tatil temennisinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin kırık notları olan
öğrencilere karşı dikkatli yaklaşması konusunda velileri uyardı.

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman da öğrencileri tebrik ederek, yaz tatilinde ilgi alanlarına yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler içerisinde bulunmalarını söyledi. Her bireyin başarmak için yeterli potansiyeli olduğunu ifade eden Karaman, gençlerden bu gücü ortaya çıkartmak için gayret göstermelerini istedi. Daha sonra Karaman, okul birincilerine plaket ve çeşitli hediyeler verdi. Belediye Başkanı, bazı öğrencilerin karnelerini de inceleyerek onlarla sohbet etti. Program, okula destek veren yardımseverlere plaket verilmesi ve öğrencilerin oluşturduğu müzik gurubunun şarkılarıyla son buldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 17:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?