19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNGÖREN - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kitaplar devletten, malzemeler Güngören Belediyesi'nden

Sosyal yardımlaşma ve eğitime katkıyı önemli hedefleri arasına alan Güngören Belediyesi, bu çerçevede ilçedeki yardıma muhtaç 2 bin 500 öğrenciye önlük, çanta, defter, kalem ve silgi gibi eğitim gereçlerinden oluşan bir yardım paketi hazırladı. Yardım malzemelerinin Ergenekon İlköğretim Okulu’ndaki dağıtımına katılan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, “Öğrencilerimizin kitaplarını devlet karşılıyor. Biz de önlük, çanta ve defter gibi malzemelerini temin ederek dar gelirli vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.


Dağıtım esnasında, felçli bir öğrenciyle yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Şakir Yücel Karaman, “Bunlar bizim geleceğimiz. Onların eğitimleri için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Halkın daha çok sosyal açıdan hizmet beklediğini sözlerine ekleyen Başkanımız, “Bizim yaptığımız, halktan aldığımızı halka geri vermek. Tabii ki, bu dönüşümde yoksul aileleri gözetmek ve ihtiyaçlarını karşılamaya daha öncelik veriyoruz. Sırf maddi açıdan çocuklarını okula gönderemeyenler var. Bunları tesbit ederek gerekli desteği vermek bizlerin görevi” dedi.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2004 Cuma 11:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gözde topuz IP: 88.238.69.xxx Tarih : 5.09.2007 16:10:14

ergenkon i.ö.o benim okulum yaşasın ya