19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNGÖREN - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Polisi döverek hastanelik ettiler

Güngören’de, evine gitmek için otobüse binen polis memuru, taşkınlık yaptığı için uyardığı iki kişi tarafından feci şekilde dövüldü.

Kafası yarılan ve dudakları patlayan polis memuru, hastanede tedavi altına alınırken, çıkan arbedede, bir saldırganın bileği kırıldı. Yakalanan saldırganın, adam öldürmeye teşebbüs ve yaralama suçlarından arandığı belirlendi.

Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Kadir Şimşek, evine gitmek için, Güngören Köyiçi Durağı’ndan otobüse bindi. Bu sırada otobüste bulunan Yiğit Başer (20) ve kimliği belirlenemeyen bir arkadaşı, taşkınlık yapmaya başladı. Şimşek, iki arkadaşı, taşkınlık yapmamaları konusunda uyardı.

Polisin uyarısına sinirlenen Başer ve arkadaşı, polis memuruna saldırarak tekme tokat dövmeye başladı. Polis memurunun zor durumda kaldığını gören vatandaşlar, 155 Polis İmdat telefonunu arayarak, durumu bildirdi.

Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Yaralı polis memuru, saldırganların elinden alınarak Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, saldırganlardan biri kaçmayı başardı. Çıkan arbedede bileği kırılan Yiğit Başer ise polisler tarafından yakalandı. Başer de, tedavisi yapılmak üzere aynı hastaneye gönderildi.

Yaralı polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı, yarılan kafasına 5 dikiş atıldığı, ayrıca dudaklarının patladığı belirtildi. İlk tedavisinin ardından, sorgulanmak üzere Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Yiğit Başer adlı saldırganın, adam öldürmeye teşebbüs ve yaralama suçlarından arandığı tesbit edildi.

İstanbul-İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 09:39:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?