20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNGÖREN - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şampiyona altınla teşekkür…

Başkanımız Şakir Yücel Karaman, A Gençlerde, yaklaşık bin 350 takım arasından Türkiye birinciliğini kazanan Güngören Spor’u makamında ağırlayarak, sporcu ve hocaları ödüllendirdi. Güngören’i ülke çapında tanıtmalarından dolayı bir plaketle kulübe teşekkür eden Karaman, bu başarıda emeği geçen futbolcu v eğitmenlere de birer Cumhuriyet Altını hediye etti.

Altınları tek tek futbolcuların yakalarına takıp birer de hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Karaman, hediyelerin, Belediye’nin sporcunun yanında olduğunu göstermesi açısından sembolik bir değer taşıdığını ifade etti. Daha sonra konuklarına yönelik kısa bir açıklama yapan Karaman, “Amatör spor kulüplerini desteklemeyi bir görev biliyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren kulüplerimizin ihtiyaçlarını karşılamayı büyük oranda üzerimize alacağız” diye konuştu.

Geçtiğimiz pazar günü Bartın’da yapılan final karşılaşmasında, Adana Gençler Birliği’ni 1- 0 yenen Güngören Spor, böylece A Gençler Türkiye Şapiyonluğu’nu kazanarak, ay yıldızlı formayı giymeye hak kazanmıştı. Son üç senedir aynı kategoride İstanbul birinciliğini alan kulüp, geçen yıl da Türkiye ikincisi olmuştu.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2004 Salı 15:20:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Meriç Ekenoğlu IP: 81.215.125.xxx Tarih : 20.03.2005 03:50:39
Noldu ya Güngören gruptan çıkamadın Feriköy'ün ne kadar büyük bi kulüp olduğunu anlamışsınızdır artık... Bi de son maça gelip olay çıkartıyosunuz... En Büyük FERİKÖY