18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM
Belediye Sayfaları

Bütün okullarımız kolej gibi

Güngören Belediyesi’nin muhtaç öğrencilere yönelik önlük ve kırtasiye yardımı dolayısıyla İncirli Bahçe İlköğretim Okulu’nda düzenlediği törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, İstanbul’daki 32 ilçe içerisinde Güngören’in hatırı sayılır bir eğitim kalitesine ulaştığını ileri sürdü. Gültekin, “Öğretmen kadrolarımız eksiksiz. Bilgisayar, internet ve günümüzün gerektirdiği her türlü teknolojik altyapı hazır. Belediyemizin katkısıyla da okullarımızı elden geçirerek fiziki açıdan eksiksiz hale getirdik. Artık bütün okullarımız kolej gibi” diye konuştu.

Güngören Belediye’sinin, içinde kaleminden silgisine ve defterine kadar çeşitli kırtasiye malzemeleri bulunan çanta ile önlük yardımı için eğitim camiası adına Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’a teşekkür eden Gültekin, 4 bin kişiye ulaşan bu yardımın, kış aylarında da kaban ve ayakkabı gibi giysi ile devam edeceğini müjdeledi.

Öğrenci ailelerinin de hazır bulunduğu törenin ardından, Başkan Karaman, Gültekin ve Güngören Kaymakamı Gürbüz Karakuş, önlük ve çantalarına kavuşan çocukların sevinçlerine ortak oldu.
Mertcan-kenthaber/İSTANBUL
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 23:18:01
Güncelleme :28 Mart 2006 Salı 15:22:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
edanur özel IP: 88.253.4.xxx Tarih : 10.08.2007 10:53:20
böyle yapmanız herkesi gururlandırır.keşke bütün okullar(sizin yaptığınız okullar hariç)sizin gibi olsa.ben güngören incirli bahçe i.ö.o nun eski öğrencilerindenim.