26
Mayıs
2024
Pazar
KAĞITHANE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

BBP otobüsüne saldırı

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) seçim otobüsüne, ses yayını nedeniyle çıkan tartışmanın ardından bir grup tarafından taşlı saldırıda bulunuldu.

Alınan bilgiye göre, Örnektepe Mahallesi'nde dolaşan seçim otobüsünün yanına gelen bir kişi, ses yayınının sona erdirilmesini istedi. Otobüs kısa süre sonra da bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Bilgi almak üzere karakola gelen BBP Kağıthane İlçe Başkanı Tolga Aral, partililerin seçim çalışmaları yaptığı sırada otobüsün yanına gelen şahsın, sesin kısılması konusunda uyarıda bulunduğunu belirterek, "Kısa bir süre sonra kaldırım taşlarını aracın camlarına fırlatmışlar. Seçim çalışmalarımız buna rağmen devam ediyor. Biz bu tip olayların içinde olmayacağız" dedi.
 

Otobüsün şoförü Erdoğan Mutlu ise "Seçim çalışması dolayısıyla parti aracıyla geziyorduk. Bir grup sözlü tacizde bulundu. 'Burada bu çalışmayı yapamazsınız' dedi. Kısa bir süre sonra aracın camlarına kaldırım taşı fırlattılar. Demokrasisi olan bir ülkede böyle illegal tahrikler bizi yıldıramaz. Bunu yapanları kınıyorum" diye konuştu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 17:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faruk erdogan IP: 88.239.37.xxx Tarih : 3.03.2009 21:05:07

bizi tahrik etmeye çalışıyorlar akıllı olsunlar dtp liler vatan namustur satılmaz kendimizi kısa sürede elbet savunacagız