23
Mayıs
2024
Perşembe
KAĞITHANE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Esrarengiz cinayet!

Kağıthane’de 4 yaşındaki bir çocuk, çevrede esrarengiz bir yer olarak bilinen 2 katlı binada ölü olarak bulundu. Çocuğun cesedini bulan yengesi, cesedin içine konulduğu çuvalın kendi kendine aşağı indiğini gördüğünü iddia etti.

İlginç olay, Kağıthane Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi Buğlu Sokak 25 numarada meydana geldi. Yaklaşık 1 haftadan beri kayıp olan Yusuf Akyol’un (4) cesedi, çevrede netameli olarak bilinen 2 katlı binanın zemin katında bulundu.

Bir çuval içine konulmuş halde bulunan cesedi ilk gören kişi olan ve aynı binada çıkan esrarengiz bir yangında saçları yanan Necla Akyol, eşi Necmettin Akyol’a, bir çuvalın kendi kendine çatıdan aşağı indiğini söyledi. Akyol’un söylediği yere giden Necmettin Akyol ve küçük çocuğun babası Cemal Akyol, küçük Yusuf’un cesediyle karşılaşınca durumu polise bildirdi.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemede, Yusuf Akyol’un boğularak öldürüldükten sonra çuvala konulduğu ve çuvalın ağzının bağlandığı belirlendi. Ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Bu arada amca Kemal Akyol, cesedin parçalanmış halde olduğunu iddia etti ancak bu iddia, polis tarafından doğrulanmadı.

Evin esrarengiz bir yer olduğunu iddia eden amca Necmettin Akyol, "Bu ev daha önce 75 kez kendi kendine yandı. Alevler kızıl değil maviydi. Bundan önce ailenin 2 çocuğu daha boğularak öldürülmüş halde bulundu. Eşimin saçları kendi kendine yandı. Eşim bu olayın ardından konuşamaz hale geldi. Daha 1 yaşında olan bir çocuk, cama yetişmesi mümkün olmayan yerden aşağı düştü. Bir kaç kez hocaya gittik. 50 milyar lira para verdik. Çözüm bulamayınca evi terk ettik. Gittiğimiz yerde de bela peşimizi bırakmadı. Evimizdeki eşyalar kendi kendine yanmaya başladı. Bunun üzerine buraya geri dönmek zorunda kaldık" şeklinde konuştu.

Cesedin bulunmasının ardından anne Türkan Akyol ve yakınları fenalık geçirdi. Yusuf Akyol’un, 1 haftadır yakınları tarafından her yerde arandığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2005 Çarşamba 12:48:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdemafacan IP: 78.162.79.xxx Tarih : 3.02.2009 20:58:09

bence çok ilginç.ama gerçekte olabilir ama olmayabilirde.ama gerçektende ilginç bişey