19
Mayıs
2024
Pazar
KAĞITHANE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kağıthane Mandıra Sokak'ta sel korkusu

Mandıra Sokak’ta esnaf olan Yaşar İmer, "Geçtiğimiz günlerdeki yağışlarda dükkanlarımızı su bastı. Belediye bu yağışların ardından sadece bir gider açmaya çalıştı. Biz vatandaşlar olarak, kendi önlemlerimizi kendimiz almaya çalışıyoruz. Dükkan ve evlerimizin kapılarından su sızmasın diye buralara muşamba ve kum koyuyoruz" dedi.

Geçtiğimiz hafta yağan yağışlarda evi tamamen suyla dolan Sadullah Köroğlu, "Yağan bütün yağmur ve foseptikten taşan sular evimin içine doldu. Bütün eşyalarım, mobilyalarım sular altında kaldı. Ocağımız battı. Ancak belediye yetkilileri burada hiç bir çalışma yapmıyor. Gelip ’ne yapabiliriz’ diye sormuyorlar bile" diye konuştu.

Kaportacı Mehmet Gökbora ise, 25 yıldır Kağıthane’de oturduğunu belirterek, "Her yağmur yağdığında önümüzdeki dere taşıyor ve dükkanlarımız ile evlerimiz su altında kalıyor. Geçtiğimiz dönemki belediye, önümüzdeki araziyi yol yaptı. Yeni belediye ise, ortaya bir tretuar yapıp, buraya bir kaç tane ağaç dikti. Ancak hiç bir alt yapı çalışması yapılmadı. Biz kendi çapımızda sularımızın önüne muşambalar sererek, sel sularından korunmaya çalışacağız. Kendimizi Allah’a emanet ediyoruz. Çünkü belediye burada hiç bir çalışma yapmıyor" ifadelerini kullandı.

Kenthaber-İstanbul
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2004 Pazar 16:23:42
Güncelleme :15 Ağustos 2004 Pazar 16:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?