19
Mayıs
2024
Pazar
KAĞITHANE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kağıthane'de bekar evinde dehşet

Kağıthane'de bekar evinde kalan 2 kişi, tabancayla öldürüldükten sonra kaldıkları ev ateşe verildi. Öldürülen inşaat işçilerinin cesetleri yapılan incelemelerin ardından Şişli Etfal Hastanesi morguna kaldırıldı.
Saat 03.30 sıralarında meydana gelen olayda, Gürsel Mahallesi Yeşiltepe Sokak 4 numaradaki 3 katlı binanın bodrumunda oturan Fahri Şahin ve İmdat Akyol silah öldürüldü. Öldürülen iki arkadaşın cesedinin bulunduğu ev daha sonra ateş verilerek yakıldı. Yeşiltepe Sokak'ta bulunan apartmandan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, itfaiyeye haber verdiler. Olay yerine giden Şişli itfaiye ekipleri, pencereden girdikleri evde Fahri Şahin ve İmdat Akyol'un cesetleriyle karşılaştı. Yapılan incelemede, Şahin ve Akyol'un tabancayla vurularak öldürüldükleri, daha sonra da evin ateşe verildiği anlaşıldı. Şahin ve Akyol'un cesetleri olay yerinde yapılan araştırmaların ardından ambulansla Şişli Etfal Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bekar evinde inşaatlarda çalıştıkları öğrenilen Şahin ve Akyol'un yanı sıra 1 kişinin daha kaldığı, ancak şahsın olay sırasında evde olmadığı belirtildi. Olay sırasında evde misafir olan yaşlı adam ise olaydan şans eseri yara almadan kurtuldu. Olay nedeniyle paniğe kapılarak fenalık geçiren yaşlı adam, çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Çevrede bulanan vatandaşlar ise evdekilerin birlikte alkol aldıklarını, geç saatlerde de bir kişinin pencere camını kırarak dışarı çıktıktan sonra hızla uzaklaştığını gördüklerini söyledi.
Polis ekipleri konuyla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.
İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2004 Pazartesi 22:50:37
Güncelleme :23 Nisan 2004 Cuma 16:29:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?