19
Mayıs
2024
Pazar
KAĞITHANE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kağıthane'de öfkeli aşık korku dolu dakikalar yaşattı

Mezhep farklılığı yüzünden kendisini istemeyen sevgilisini Kemerburgaz’daki evinden kaçıran ve Kağıthane Hasdal Köprü altında aracın içine kilitleyerek başına silah dayayan genç, polisler tarafından güçlükle ikna edildi. Öfkeli genç ve kız arkadaşı karakola götürüldü.

Saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda, uzun süredir birlikte olduğu ve mezhep farklılığı yüzenden kendisini istemediğini söyleyen Hayal Kaban’ı sabah erken saatlerde Kemerburgaz’daki evinden silah zoruyla kaçıran Engin Albayrak, 34 PET 16 plakalı gri renkli "Şahin" marka otomobile bindirerek Kağıthane’ye kadar getirdi.

Hasdal köprü altında Trafo Durağı’nda aracı durduran öfkeli genç, kendisini ve Kaban’ı aracın içine kilitleyerek genç kızın başına silah dayadı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin ikna çabaların da uzun süre sonuç vermedi. Daha sonra Hayal Kaban’ı serbest bırakan Engin Albayrak, silahıyla birlikte polise teslim oldu.

Sarhoş olduğu öğrenilen Albayrak ve Kaban Alibeyköy Karakolu’na götürüldü. İfadesi alınan Hayal Kaban serbest bırakılırken, olayın ardından karakola gelen kardeşi çıkışta basın mensuplarına tepki gösterdi.

Engin Albayrak’ın sorgusu sürüyor.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2004 Perşembe 16:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?