24
Mayıs
2024
Cuma
KAĞITHANE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kağıthane’de polise bıçaklı saldırı

İstanbul Kağıthane’de, devriye görevi yapan polis ekibi uçucu madde bağımlısı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Saldırgan döner bıçağı ile biri başkomiser iki polisi yaralarken bir polis memuru da arkadaşının silahından çıkan kurşunla yaralandı. Etkisiz hale getirilen saldırganın pek çok suçtan sabıkalı olduğu belirlendi.

İstanbul’da, biri başkomiser üç polisin yaralandığı olay Kağıthane’de meydana geldi. Polis ekipleri, bir kişinin elindeki döner bıçağıyla çevreye zarar verdiği ihbarı üzerine Talatpaşa Caddesi Ortabayır mevkiine gitti.

Polise döner bıçağıyla saldırdı

Uçucu madde bağımlısı olduğu belirtilen Bülent Oturaç, kendisini engellemeye çalışan polis memurlarına döner bıçağıyla saldırdı.

Olayda, Gültepe Polis Karakolu’nda görevli başkomiser Ahmet Bozkurt ve polis memuru Mehmet Sarıoğlu yaralandı. Saldırgan ile polisler arasındaki çıkan arbede sırasında Halil İbrahim Tel adlı polis de arkadaşının silahından çıkan kurşunla bacağından yaralandı.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı üç polis memuru tedavi altına alındı.Kolundan yaralanan saldırgan ise Haseki Hastanesi’ne kaldırıldı.

Güler, yaralı polisleri ziyaret etti

İstanbul Valisi Muammer Güler ve Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah hastaneye gelerek, yaralı polislerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Vali Güler, saldırgan Bülent Oturaç’ın çok sayıda suçtan sabıkalı olduğunu söyledi.

aa
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2005 Pazartesi 08:18:22
Güncelleme :3 Ocak 2005 Pazartesi 09:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?