18
Mayıs
2024
Cumartesi
KAĞITHANE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kağıthane'nin sorunları masaya yatırıldı

AK Parti Kağıthane İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği ve ilçenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantı, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Kağıthane'deki Meyan Restaurant'ta yapılan toplantıda, Kağıthane'nin sorunları ele alındı. Toplantıya Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Sayid Ahmet Çankır ve Kağıthane esnafı katıldı.

Bakan Şahin, 10 ilçede daha bu tür toplantılar yapacaklarını söyledi. 3 Kasım'dan itibaren iktidarda olduklarını ifade eden Bakan Şahin, tüm ilçelerin sorunlarını çözmek için uğraştıklarını dile getirdi. Hükümet olarak Türkiye'nin iyiye gitmesinden çok memnun olduklarını kaydeden Bakan Şahin, Türkiye'de artık yatırım devrinin başladığını söyledi.

Kağıthane'deki sorunların çoğunu yerel yönetimlerin çözeceğini belirten Devlet Bakanı Şahin, "İl genel meclisleri senede sadece iki kez biraraya gelirdi. Artık her ay biraraya gelecekler. İl genel meclisleri, yerel parlamentolar gibi çalışmaya başlamıştır" dedi. Daha sonra toplantının basına kapalı kısmına geçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2005 Cuma 13:28:04
Güncelleme :15 Temmuz 2005 Cuma 13:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?