22
Mayıs
2024
Çarşamba
KAĞITHANE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kendini terk etmek isteyen eşini vurdu

Kağıthane’de bir kadın, kendisini bırakıp eski eşine döneceğini söyleyen kocasını kurşunlayarak öldürdü. İddiaya göre, Kağıthane Gültepe’de meydana gelen olayda, özel bir finans kurumunda güvenlik görevlisi olarak çalışan ve daha önce 3 kere evlenip boşanan Muzaffer Uzun (34), son eşi Neriman Girgin’e (31) kendisinden boşanıp eski eşlerinden birine döneceğini söyledi.

Terk edileceğini hazmedemeyip kıskançlık krizleri geçiren Girgin, evde bulunan ruhsatsız silahla eşini kurşunlayarak öldürdü. Olaydan sonra 5 gün kayıplara karışan, bu sırada yakalanmamak için cep telefonunu da atan Neriman Girgin, polisler tarafından üzerinde ruhsatsız silahla birlikte yakalanıp Asayiş Şube Cinayet Bürosu’na teslim edildi.

Neriman Girgin sorgusunda, daha önce nişanlandığı Hüseyin Girgin’in kendisini Almanya’ya götüreceğini söyleyip götürmediğini, bu arada Muzaffer Uzun ile tanıştığını belirterek, Uzun’un kendisini zorla kaçırdığını ve sonra evlendiğini belirtti. Bir süre sonra da kendisini fuhşa zorladığını; evlerinden taşınacakları zaman eşinin nakliyeciye verecek parası olmadığını ve nakliyeciye borçlarını fuhuş yaparak ödemesini istediğini öne sürdü. Girgin, kendisini terk edeceğini söylemesiyle eşini kurşunlayarak öldürdüğünü itiraf etti. Girgin, asayişteki sorgusunun ardından Şişli Adliyesi’ne sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 16:49:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?