20
Mayıs
2024
Pazertesi
KAĞITHANE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

MHP’li Ceylan: İlk hedefimiz işsizlik problemini çözmek

MHP Kağıthane belediye başkan adayı Hasan Hüseyin Ceylan, seçilmesi halinde önceliği işsizlik probleminin çözülmesine vereceğini söyledi.

“Büyükşehir Belediyesi tarafından adeta terk edilmiş bir ilçe haline gelen Kağıthane’nin kendi kimliğini oluşturması için temel problemlerini çözmesi gerekir.” diyen Ceylan, seçilmesi halinde ilk ele alacakları konunun işsizlik olduğunu kaydetti. İlçedeki fabrikaların Kağıthanelilerin istihdamına öncelik tanımaları halinde belediye tarafından kendilerine büyük kolaylıkların sağlanacağını ifade eden Ceylan, bu yaklaşımla Kağıthane’de işsizlik oranını ciddi şekilde düşüreceklerine inandığını belirtti. Kağıthane’de seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Ceylan, gençlerin spora özenmeleri için mutlaka Kağıthanespor’un Süper Lig’e çıkarılması gerektiğini vurgulayarak bu konuda hiçbir bahaneye sığınmalarının mümkün olmadığını belirtti.

Hasan Hüseyin Ceyhan, Kağıthane’yi yöneten zihniyet için Sadabat kelimesinin sadece divan şiirinde kullanılan bir sözcük olarak algılandığını kaydetti.

zaman
Yayın Tarihi : 15 Mart 2004 Pazartesi 15:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?