18
Mayıs
2024
Cumartesi
KAĞITHANE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Motosikletli tacizci avı

Kağıthane’de, korsan gösteri ihbarı üzerine Abdi İpekçi Caddesi’ne gelen polis, burada 8 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltı sırasında motosikletli bir kişinin daha önce bayanlara tacizde bulunduğu ihbarını değerlendiren güvenlik güçleri, şahsı uzun süren kovalamanın ardından yakalayarak gözaltına aldı.

İlginç olay, gece saat 03.30 sıralarında Gültepe Abdi İpekçi Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, cadde üstünde yasadışı korsan gösteri yapıldığı yönünde ihbar alan güvenlik güçleri, ara sokaklarda slogan atan 8 kişilik grupla karşılaştı.

Şahısları etkisiz hale getirdikten sonra emniyete sevk eden emniyet yetkilileri, bu sırada, daha önceden aranan motosikletli tacizcinin peşine düştü. Polisleri peşine takan şahıs, Kağıthane’nin altını üstüne getirdi.

Uzun süren kovalamanın ardından Talatpaşa Caddesi Akın Sokak’ta kıstırılan zanlı, ekip otosuna bindirilerek Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Gültepe Polis Merkezi’ne sevk edildi. Burada sorguya alınan ve ismi açıklanmayan şahsın uyuşturucu bağımlısı olduğu ortaya çıktı.

Zanlıyı sorguya alan polis sözcüsü, şahsın suçunu kabul ettiğini açıkladı. Gözaltına alınan zanlının bugün hakim karşısına çıkması beklenirken, kullandığı motosiklet ise geçici bir süre için trafikten men edildi.

Öte yandan, korsan gösterici olarak gözaltına alınan 8 kişinin yasadışı eylem yapmadığı, aldıkları alkolün etkisiyle taşkınlık yaptıkları ortaya çıktı. GBT sorgusunu tamamlayan şahısların gece yarısı serbest bırakıldıkları açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2005 Çarşamba 11:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?