23
Mayıs
2024
Perşembe
KAĞITHANE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Yol işgalleri kaldırılıyor

Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yol açma ve yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Ekipler, son olarak Gürsel mahallesi E-5 paraleli yan yol açılması çalışmalarına başladı. Atakçil sokakta bulunan işgaller kaldırılarak yol güzergahının açılması sağlandı.

Yolun yapımı bittiğinde bölgedeki trafik yoğunluğu önemli ölçüde rahatlayacak ve Gürsel mahallesi ile Talatpaşa mahallesi girişleri sağlanmış olacak.



Öte yandan, ilçe genelinde faaliyet gösteren 25 amatör spor kulübünün gençler ve yıldızlar kategorilerinde katıldıkları turnuva büyük bir coşku ile başladı. Geleceğin teminatı gençlere sahip çıkmanın önemine değinen belediye başkanı Fazlı Kılıç, tüm katılımcılara başarılar dileyerek katılımcı kulüplere birer takım forma hediye etti.
Tören sonunda yapılan açılış karşılaşmasında forma giyen Kılıç güzel futbolunu 2 golle süsledi. Yaklaşık 2 ay sürecek olan turnuva, lig öncesi gerekli olan antrenman ve hazırlıkların tamamlanmasında büyük önem taşımakta olup, takımlar eksiklerini görerek tamamlama fırsatı bulacak.
Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2005 Salı 00:56:38
Güncelleme :15 Temmuz 2005 Cuma 13:30:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?