18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Belediye çalışanları Boğaz'da stres attı

Kağıthane Belediye çalışanları ve aileleri, Boğaz turu gerçekleştirdi. Kağıthane belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşinin de iştirak ettiği gezide, belediye çalışanları yorgunluk attı. Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, başkan yardımcıları Rafet Okutan, Ömer Kır ve Sami İlhan, misafirleri tek tek dolaşarak iyi eğlenceler diledi.

İşçi temsilcisi Aytekin Akpınar açılış konuşması yaparak çalışanlar olarak iyi bir başkana sahip olduklarını belirtti. Her zaman çalışanların yanında olduğunu ifade ettiği Başkan'a teşekkkür etti.

Daha sonra söz alan Kılıç, "Hepimiz bir aileyiz ve Kağıthaneliyiz hep beraber Kağıthanede güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Bu tip organizasyolar da bizim motivasyonumuzu arttırarak dahada hızlı ve verimli çalışmalar yapmamızı sağlayacaktır" dedi .


Geziye katılan ses sanatçısı Ahmet Ece ve Gül Esin ikilisi söyledikleri türkülerle çalışanları çoşturdu. Çekilen halaylar seyredenler tarafın çoşkuyla alkışlandı ,bu arada çocuklar palyaçoların düzenlediği çeşitli yarışmalara katılarak eğlendiler.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2005 Pazar 06:23:33
Güncelleme :8 Ekim 2005 Cumartesi 15:54:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?