18
Haziran
2024
Salı
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Kaymakamlar stres attı

Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar’ın konuğu olarak Kartal’da buluşan Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla ve Kartal Kaymakamı Ramazan Çarşısında hem incelemelerde bulunup hem de günün yorgunluğunu attılar.

Başkan Arif DAĞLAR ve Kartal Kaymakamı Dursun Ali ŞAHİN’in de katıldığı Kartal’daki özel bir iftar yemeğinde buluşan Maltepe Belediye Başkanı Fikri KÖSE, Pendik Belediye Başkanı Erol KAYA, Sultanbeyli Belediye Başkanı Alaattin ERSOY ile Maltepe Kaymakamı Nuri Ziya TÜRKDOĞAN Sultanbeyli Kaymakamı Kaya ÇITAK, Pendik Kaymakamı M. Haluk SAYGI ve Tuzla Kaymakamı Fahri KESER yemekte hem sohbet edip hem de karşılıklı işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Yemek sonrası Başkan DAĞLAR ve Kaymakam ŞAHİN’in daveti üzerine Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla Kaymakamları ile Sultanbeyli Belediye Başkanı Alaattin ERSOY, Kartal’daki Ramazan Çarşısı’nda buluştular. Ramazan çarşısında bulunan resim, kitap, elişi, yiyecek, hediyelik eşya ve diğer satış mağazalarını, ışık ve müzikli havuzu, luna park ve eğlence merkezini tek tek gezen kaymakamlar esnafla sohbet ettiler.

Kartal Belediyesi’nin tanıtım standını gezen ve oradaki Kartal’ın tarihi fotoğraflarının yer aldığı sergiyi titizlikle inceleyen konuklar, Kartal’ın 1925 yılından günümüze geçiş serüvenini yansıtan sergiden dolayı Başkan DAĞLAR’ı tebrik ettiler. Çarşı incelemeleri sırasında aralarında langırtın da bulunduğu oyun alanlarını gezen heyet, gençlik yıllarında sıkça oynadıkları langırt masasının başında geçmiş günleri anarcasına dörtlü turnuvaya karar verdiler. Kartal ve Sultanbeyli Belediye Başkanları ile Maltepe ve Sultanbeyli Kaymakamlarının oluşturduğu ekipler, oldukça çetin ve kıyasıya bir mücadeleye girdiler. Karşılıklı olarak birbirlerine gol atan başkanlar ve kaymakamlar oyun sonunda 11-11 berabere kalıp yenişemeyip centilmence birbirlerini tebrik ettiler.

Oldukça keyifli saatlerin yaşandığı gezi sonunda Başkan DAĞLAR, konukları otantik kıl çadırdaki çay-kahve salonunda ağırladı. Sohbetin ve sıcak atmosferin etkisi burada da gece boyunca devam etti. İkramlar sonunda Başkan DAĞLAR konukları tek tek yolcu etti. Konuklar da bu neşeli ve eğlendirici gece için başkana teşekkür ettiler.

.
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 14:40:48
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 10:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?