18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Kapkaç dehşeti can aldı

Kartal'da yaşlı bir kadın, çantasını almak isteyen otomobilli kapkaççılar tarafından 300 metre sürüklenerek öldürüldü. Polis, yaya olarak kaçan kapkaççıları arıyor.

Dehşet verici olay, sabah saatlerinde Kartal Rahmanlar'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 AZ 3487 plakalı araçla önce Kartal Rahmanlar'da kapkaç olayına karışan 3 kişi, daha sonra Kızılay Bulvarı üzerinde yürümekte olan İclal Ülker'in (58) çantasını kapkaç yapmak istedi.

Kartal Cevizli Tekel Fabrikası'nda araştırma şube müdürü olarak çalışan Ülker, çantasını almak isteyen kapkaççılara direndi. Yaşlı kadın, çantasını bırakmayınca otomobille yaklaşık 300 metre sürüklendi.

Bu sırada karşı yönden gelmekte olan 34 TEL 04 plakalı ticari taksiye çarpan kapkaççılar paniğe kapılıp olay yerinden yaya olara kaçtı. Ağır yaralı olarak Kartal Tıp Merkezi'ne kaldırılan İclal Ülker, burada yapılan ilk tedavisinin ardından ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Kapkaççıların terk ederek kaçtığı arabada ise çalıntı cep telefonları, araç plakaları ve bıçaklar çıktı.

Öte yandan, olay yerinden geçmekte olan Selahattin Ağlar isimli vatandaş da, kapkaççıların kullandığı arabanın kendisine ait olduğunu fark etti. Ağlar, "Geçtiğimiz pazar günü aynı eşgale uyan 3 kapkaççı tarafından aracım gasp edildi. Bu üzücü olay yüzünden aracımın bulunmasına sevinemedim" dedi.

Olayı anlatan görgü tanıkları, Ülker'in kapkaççıların kullandığı araç tarafından 300 metre sürüklendiğini söyledi. Hastane önüne gelen Ülker'in yakınları, olaya tepki göstererek, yetkililerden yardım istedi. Polis, kapkaççıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 16:37:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?