23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR
Belediye Sayfaları

Sahanın sultanlarına destek

Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, Kartalspor bünyesinde faaliyetini sürdüren bayan futbol takımına spor malzemesi dağıttı.

Belediye binasında yapılan malzeme dağıtımına 18 kişiden oluşan bayan futbolcuların yanı sıra Teknik Sorumlu Gürsel Hattat ve yardımcıları ile spordan sorumlu bazı belediye meclis üyeleri de katıldı.

Eşofman takımı, spor ayakkabı, krampon, şort, forma, çorap, spor çantası, futbol topu gibi tüm spor malzemeleri ve sağlık setinin dağıtımı sırasında başkan Dağlar, yaşları 14 ila 18 arasında değişen futbolcularla tek tek görüşerek amaçları ve hedefleri hakkında bilgi aldı.

Görüşmeler sonunda bayan futbolcuların oldukça hırslı ve azimli olduğu kanaatini taşıdığını söyleyen başkan, bayanların şimdiden erkek egemenliğindeki futbola göz diktiklerini ve bu
konuda küçümsenmeyecek bir altyapıyla yetiştirildiklerini ifade etti. Başkan konuşmasının sonunda, bayan futbolculara sakatlıktan uzak, sağlıklı ve tüm maçlarını galibiyetle sonuçlandıracakları karşılaşmalar çıkartarak Kartalspor’un ve dolayısıyla Kartal ilçesinin adını tüm Türkiye’ye altın harflerle yazdırmaları dileğinde bulundu.

Kartalspor bayan takımının bugüne kadar yaptıkları karşılaşmalarda Dostlukspor’u 3-1, Sakarya Güneşspor’u 4-2, Gemlik Zeytinspor’u 3-0’lık skorlarla mağlup ettiğini ifade eden Teknik Sorumlu Gürsel Hattat da, Kartal’da ilk kez bayan futbol okulunun açıldığını, bu okulun büyük ilgi gördüğünü ifade ederek Amerika’dan iki bayan futbolcunun da transfer olarak gelmek istediğini söyledi.

Başkan Dağlar’ın spora ve sporculara yaptığı bu ve benzeri katkılardan dolayı tüm takım adına kendisine teşekkür ettiğini ifade eden Hattat, şampiyon olma hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Malzeme dağıtımı sonrası kendilerini belediyeden uğurlayan başkan, Kartalspor Stadı’nda antrenmanları bir süre izleyip tüm ekiple birlikte
hatıra fotoğrafı çektirdi.

.
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2005 Cuma 15:55:31
Güncelleme :4 Kasım 2005 Cuma 16:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?