20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Başbakanlık Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışmaları ilk kez İstanbul'da

Türkiye Binicililik Federasyonu, İstanbul Atlıspor Kulübü ve Sipahi Ocağı Binicilik Kulübü ortaklığında düzenlenen yarışmalar, Maslak Binicilik Tesisleri'nin yenilenen açık manej yarışma sahasında yapılacak. Türkiye’den lisanslı tüm biniciler, klasmanlarına göre derece almak ve puan toplamak için yarışacaklar.
 
İlk gün, Devlet Bakanlığı Kupası verilecek. Aynı gün organizasyona yaptığı büyük katkılardan dolayı Sarıyer Belediyesi tarafından da Sarıyer Belediye Başkanlığı Kupası düzenlenecek.
Yarışmaların ikinci gününde ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kupası ile Başbakanlık Kupası
yapılacak.  
 
Dereceye giren biniciler, kupa ve para ödüllerinin yanısıra, Lufthansa Hava Yolları’ndan uçak biletleri ve Mont Blanc’dan değerli bir çok  hediye kazanacak. Yarışmalar her gün saat 10.00'da başlayacak.  Atları seven ve binicilik sporuna ilgi duyan İstanbullular, bu heyecanlı sporun yarışmalarını seyredebilir ve İstanbul Atlıspor Kulübü'nün bahçesinde eğlenceli bir haftasonu geçirebilirler. Misafirler ayrıca, yarışmaların düzenlenmesine büyük katkı sağlayan Borusan Oto İstinye’ye ait araçları test etme imkanı da bulacaklar.
 
Başbakanlık Kupası,  Borusan Oto İstinye- Mont Blanc- Etap Holding- Lufthansa -Atalar Giyim- Yankee Candle- Cem Botanik- Garden Life- Digitürk- Sky Türk- Power FM- Acıbadem Hastanesi ve Sarıyer Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2004 Perşembe 17:38:54
Güncelleme :16 Eylül 2004 Perşembe 18:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?