20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

30 yıllık muhtarlık, kahve köşesinden kurtuldu

Muhtarlık binasının açılışı nedeniyle düzenlenen törene , Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün ve yardımcıları, Sarıyer’in tüm muhtarları ve kalabalık mahalle sakinleri katıldı. Başkan Tülün yaptığı konuşmada, “Muhtarımızla farklı siyasi düşüncede olmamız hizmet etmemizi engellemez. Vatandaşa hizmette hiçbir zaman siyasi kimliği kullanmadık, ayrımcılık yapmadık. Hizmet için buradayız, hep birlikteyiz.” Dedi.

Yeni seçilen Maden Muhtarı Mehmet Gümüş de, “ Bu kadar kısa zamanda binamızı bize kazandıran Başkanımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Madenliler artık, kahvehane masaları arasında değil çiçekler arasında hizmet görecekler” dedi.

31 yıl kahvehaneden hizmet

Maden Mahallesi Muhtarlığı’na kayıtlı Sarıyerliler, muhtarlık hizmetlerini 31 yıldır kahvehane köşesine kurulan muhtarlık odasından alıyorlardı. Seçimi kaybeden eski muhtar Nafiz Sertler’in sahibi olduğu kahvehanede oturan erkeklerin arasından geçerek muhtarlık odasına giden bayanlar yeni binanın yapılmasına çok sevindiler. Kalabalık masalar arasından geçerken rahatsızlık hissettiklerini dile getiren bayanlar, Belediye Başkanı Yusuf Tülün’e teşekkür etti.


Sarıyer Belediyesi
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2004 Salı 12:23:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET GÜMÜŞ IP: 85.105.16.xxx Tarih : 3.02.2006 13:53:13
BAY METİN TANKUŞ SİTEDE YAYINLANAN BEYANATINIZI OKUDUM. BU BEYANATLARINIZ YALAN VE İFTİRALAR İLE DOLUDUR. BEYANATLARI VERİP İSPAT EDEMEYENLER ŞEREFLİ VE DÜRÜST İNSAN OLAMAZ.ŞİMDİ BEYANATLARINIZA CEVAPLAR VERİYORUM; -BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİM DÖNEMİNDE KENDİ SÜLALEMİ İHYA ETTİRDİN DİYORSUN. BENİM SÜLALEMDEN YEĞENİM BELEDİYEDE ÇALIŞIR O DA SENİN GİBİ 1984 YILINDA BELEDİYEYE GİRDİ SENİN YAKIN ARKADAŞINDIR CEVABINI O SİZE VERİR.KENDİSİNE BABASINDAN KALAN 1 EVİ VAR SENİN NASIL 2 EVİN VARSA ONUNDA 1 TANE VAR. -ESKİ BAŞKAN SEDAT ÖZSOY DÖNEMİNDE HALKA DAĞITILMAK ÜZERE VERİLEN ERZAKLAR İHTİYACI OLANLARA ALLAHA ŞÜKÜR TAM OLARAK DAĞITILMIŞTIR. KURSAĞIMIZDAN BAŞKALARI GİBİ HARAM LOKMA GEÇMEMİŞTİR. MADEN HALKI DÜRÜSTLÜĞÜMÜ BİLDİĞİ İÇİN BENİ MUHTAR SEÇTİ. -YALOVA ÇINARCIKTA MECLİS ÜYELİĞİM DÖNEMİNDE 2 ADET YAZLIK EVİM OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUN TAMAMEN YALAN VE İFTİRA DOLU. BEN 1994-1999 1999-2004 YILLARI ARASINDA MECLİS ÜYELİĞİ YAPTIM. ÇINARCIKTA 1 DAİREM VAR VE 1989 YILINDA GARANTİ BANKASINDAN ALDIĞIM EMEKLİ TAZMİNATI İLE ALINMIŞTIR. MECLİS ÜYELİĞİNE AİT TARİHLERDEN ÇOK ÖNCE ALINMIŞTIR.BU İKİNCİ YALANINIZDIR. - GARANTİ BANKASINDAN KOVULDUĞUMU SÖYLÜYORSUN, BİZ ŞEREFİMİZ VE DÜRÜSTLÜĞÜMÜZ İLE EMEKLİ OLDUK. MADEN HALKI HERKESİ ÇOK İYİ TANIR VE BİLİR BENİM İÇİN BÖYLE KONUŞANLAR ŞEREFLİ VE DÜRÜST İNSAN OLMAZ. BEN 80 YILLIK MADENLİ OLUP RAHMETLİ BABAM VE ANNEMDEN 4 KARDEŞE KALAN TEK KATLI EVDE HALEN OTURMAKTAYIM. BAŞKALARI GİBİ ÇOK KATLI BİNALARIMIZ VE ARSALARIMIZ YOKTUR. ALLAHA ŞÜKÜR OLMASINIDA İSTEMEM GIRTLAĞIMIZDAN HARAM LOKMA GEÇMEMİŞTİR. ŞİMDİ GELELİLİM 30 YILLIK KAHVE KÖŞESİNDEN MUHTARLIK KURTULDU YAZISINA, BEN KENT HABERE BÖYLE BİR BEYANAT VERMEDİM. HABERİ DİKKATLİ OKUSAYDIN NE ZAMAN VE HANGİ TARİHLERDE VERİLDİĞİNİ ANLARDIN. BEN MAHALLEMİZİ MUHTARLIK BİNASINA KAVUŞTURAN BELEDİYE BAŞKANINA HALKIM ADINA TEŞEKKÜR ETTİM. DİĞER BEYANATLAR BELEDİYE BAŞKANI HALKIN VE KENT HABERİN GÖRÜŞÜDÜR. NE ZAMAN SÖYLENDİĞİ TARİHLERİ İLE BELLİDİR. (YALAN 3) BİZ BİRBİRİMİZ İYİ TANIR VE MAHALLEM SAKİNLERİDE İYİ TANIR. KİMLERİN KİMLERDEN NASIL VE NE ŞARTLARDA FAYDALANDIĞINI MADEN HALKI ÇOK İYİ BİLMEKTEDİR. HİÇ KİMSE HAKKINDA YALAN VE İFTİRADA BULUNMAM. VEREMİYECEĞİM HİÇ BİR HESABIM YOKTUR. ŞİMDİ BENDE SENİN HAKKINDA YALAN VE İFTİRA ATARAK BELEDİYEDE ÇALIŞIRKEN ŞU NU YAPTI BUNU YAPTI DERSEM HALK SENİN HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜR DÜRÜST OLUN VE HALK TARAFINDAN SEVİLİN KİMSE HAKKINDA YALAN VE İFTİRADA BULUNMAYIN. BEN İSTERDİMKİ BÖYLE SORUNLARI MUHATTAPLAR OLARAK BİR ARAYA GELİP KONUŞARAK ÇÖZELİM. SORUNUN NERDEN KAYNAKLANDIĞINI ARAŞTIRALIM VE BİRBİRİMİZE SAYGILI OLALIM.