26
Mayıs
2024
Pazar
SULTANBEYLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

3. Lig'in kapısı aralandı

Süper Amatör Lig İstanbul Şampiyonu olan Sultanbeyli Belediye Spor Düzce’de yapılan 3. Lig’e terfi maçları grubunda finalist oldu.

Birinci bölgenin (4 takımın katılacağı) diğer grup liderleriyle yapacağı iki maçı da alması halinde 3. Lig’e terfi edecek. Sultanbeyli Belediyespor, 29 Nisan’da yapılan ilk maçta Yalova Çınarcık Belediye Spor’u 3-2’lik skorla ve daha sonra Kırklareli Babaeski Spor’u 1-0’lık skorla geçti. Finalde İstanbul şampiyonluğunu oynadığı Vefa Spor’u normal süresi ve uzatmalarda 0-0 biten maçın sonucunda penaltılarda 4-3 eleyerek saf dışı bıraktı. Grup birincisi olması hasebiyle birinci bölgenin A Grubu lideri oldu. B, C, D grubundan gelecek liderlerle yapacağı eliminasyon usulü iki maç sonucunda terfi edecek.

Düzce’de yapılan maçlarda takımı taraftarları yalnız bırakmadı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, eski Belediye Başkanı Dr. Alaattin Ersoy, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş maçı izlemek için Düzce’de hazır bulundu.

 

Birinci bölgenin (4 takımın katılacağı) diğer grup liderleriyle yapacağı iki maçı da alması halinde 3. Lig’e terfi edecektir. 29 Nisan’da yapılan ilk maçta Yalova Çınarcık Belediye Spor’u 3-2’lik skorla ve daha sonra Kırklareli Babaeski Spor’u 1-0’lık skorla geçti. Finalde İstanbul şampiyonluğunu oynadığı Vefa Spor’u normal süresi ve uzatmalarda 0-0 biten maçın sonucunda penaltılarda 4-3 eleyerek saf dışı bıraktı. Grup birincisi olması hasebiyle birinci bölgenin A Grubu lideri oldu. B, C, D grubundan gelecek liderlerle yapacağı eliminasyon usulü iki maç sonucunda terfi edecek.

 

...
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 15:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?