18
Mayıs
2024
Cumartesi
SULTANBEYLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Büyükşehir’in ilkyardım seminerleri Sultanbeyli’de...

İstanbul Büyükşehîr Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı bünyesinde hizmetlerini sürdüren Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüğü, Acil İstasyonları ile İstanbullulara ücretsiz sağlık hizmeti vermenni yanı sıra, Eğitim Şubesi ile de halka, sivil toplum kuruluşlarına, kamu ve özel sektör ile okullara yönelik ücretsiz ilkyardım kursları düzenliyor.

Kaza ve felaketlerin ne zaman ve nerede olacağını önceden kestirmek mümkün olmadığı için, amacı hayat kurtarmak olan "ilkyardım" bir insanlık görevi...

Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüğü’nün vatandaşlarda ilkyardım bilincinin oluşturulması amacıyla verilen seminerler, 16 Eylül 2004 Perşembe günü Sultanbeyli’de devam edecek. Müdürlük, toplumun sadece bir kesimini değil ilköğretimin ilk basamaklarından itibaren hemen herkesin bu eğitim programlarını almasını hedefliyor.

Her yıl bu program çerçevesinde daha büyük kitlelere ulaşarak toplumun ilkyardım bilgisi ve becerisi edinmesi amaçlanıyor. İlkyardım seminerleri kapsamında Sultanbeyli Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen seminerde Dr. Selçuk Akgün ilkyardım eğitimi verecek. İlkyardımın önemine inanan herkesin katılabileceği seminer, Sultanbeyli Belediyesi Nikah Salonu’nda, saat; l l.00’de başlayacak.

İlkyardım Semineri Programı;

TARİH : 16 Eylül 2004 - Perşembe
SAAT : 11.00
YER : Sultanbeyli Belediyesi Nikah Salonu

Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2004 Perşembe 09:56:51
Güncelleme :28 Nisan 2005 Perşembe 17:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aysel Yeliz Karayağız IP: 88.248.85.xxx Tarih : 25.05.2009 17:42:42

Merhaba benim sizden  öğrenmek istediğim önemli bir konu var.İlk yardım kurslarını ne zaman vereceksiniz ? Lütfen kısa sürade cevap verirseniz çok seviniriz.KOLAY GELSİN