20
Mayıs
2024
Pazertesi
SULTANBEYLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kaza kurbanı taksici toprağa verildi

Boğaziçi Köprüsü üzerinde önceki gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden taksicilerden Kamil Karadağ, son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gece Boğaziçi Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden Sarp Sezen'in(18) kullandığı otomobil yolun karşı şeridine geçerek, içinde taksi sürücüleri Kamil Karadağ (42) ile Ekrem Kızıltaş'ın(51) bulunduğu otomobile çarpmıştı.

Kaza sonrası Sarp Sezen hafif yaralanırken, diğer otomobilde bulunan taksi sürücüleri feci şekilde can vermişti. Kazada ölen Kamil Karadağ için bugün cenaze töreni düzenlendi. Karadağ'ın cenazesi Sultanbeyli Merkez Camii'ne getirildi.

Tabutun başına gelen Kamil Karadağ'ın küçük yeğenleri uzun süre amcalarının tabutu başından ayrılmazken, Karadağ'ın kardeşi Bülent Karadağ ise güçlükle ayakta durabildi. Cenaze törenine katılan arkadaşları ise, Karadağ'ın ölümüne neden olan kazayı yapan Sarp Sezen'e tepki göstererek, kazayı "Duyarsızlık" olarak nitelendirdi. Karadağ'ın dayısı Nevzat Uluman ve meslektaşları, kaza yapan Sarp Sözen'in çok süratli olduğunu ve kazanın bu yüzden meydana geldiğini öne sürdü.

Kamil Karadağ'ın cenazesi öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sultanbeyli'deki Uzundere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 18:00:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?