27
Mayıs
2024
Pazertesi
SULTANBEYLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Öncelikli hedefi ne?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Hüseyin Keskin öncelikli hedefinin ilçenin mülkiyet problemini çözmek olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları hakkında soruları yanıtlayan Keskin Sultanbeyli İlçesi'nin başta mülkiyet problemi olmak üzere ciddi sorunları olduğunu kaydetti.

2004 yılında AK Parti yönetimi olarak Sultanbeyli'de işbaşı yaptıklarında ilçenin kabul edilmiş bir planı olmadığını belirten Keskin, bu dönemde çıkardıkları plan ile Sultanbeyli'ne 16 tane okul, iki tane kültür merkezi, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu gibi tesisleri kazandırabildiklerini anlattı.

AK Parti yönetiminin geçen beş yıl içerisinde bu konuda bir alt yapı oluşturduğunu, yönetime geldiklerinde belediyenin hiç tapusu yok iken 2 bin dönüme yakın tapu alındığını aktaran Keskin şöyle konuştu:

"Her şeyden önce teknik ekibimizle birlikte büyük şehir belediyemizin desteğini alarak hatta merkezi idarenin desteğinin de bu işin içerisine katarak mülkiyet probleminin çözülmesini hayal ediyorum. Çünkü Sultanbeyli'nin bütün mahallelerinde yaptığımız çalışmalarda bir kez daha gördük ki halkımızın bu anlamda bir talebi var, vatandaşlarımız mülkiyet problemlerinin çözülmesini istiyor, tapularına bir an önce kavuşmak istiyor. Ancak bu söylenildiği gibi zannedildiği gibi kolay bir hadise değil. İnşallah ekibimizle beraber yine ilçe teşkilatımızın da desteğini alarak mülkiyet problemini çözmeyi hayal ediyoruz."

Sultanbeyli'de halkın önceliklerini bildiklerini ifade eden Keskin "O insanlarımızın talepleri var asfalt, kaldırım, çocuk parkları; mesela çocuklarımız ilçemizde sinema görmek istiyorlar, inşallah bu dönemde yapmış olacağız tiyatro salonu istiyor gençlerimiz. Sosyal projelerin yapılması konusunda gayret göstereceğiz" dedi.

Hüseyin Keskin, belediye başkanı seçilmesi halinde bir çok projenin yanında bir diğer hayalinin ise Sultanbeyli imajının güzelleştirilmesi olduğunu vurguladı.

Sultanbeyli'ye hiç gelmeyen Sultanbeyli'yi hiç bilmeyen İstanbul'un diğer ilçelerinin sakinlerinin kafalarının içinde Sultanbeyli'nin gerçekte olandan çok farklı bir duruşu olduğunu anlatan Keskin, "Bu duruşun doğru olmadığını bilmekteyiz. Hem o düşünceyi değiştirmek hem de o dönüşümü yapabilmeyi de hayal ediyoruz" şeklinde konuştu. Keskin bu amaçla sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşları ve diğer siyasi partilerin temsilcileri ile bir araya gelerek Sultanbeyli'nin imajı ile ilgili çalışmalar yapmak istediklerini belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 15:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?