19
Mayıs
2024
Pazar
SULTANBEYLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Sultanbeyli'de yangın

Sultanbeyli’de, mobilya ve tekstil deposu olarak kullanılan 5 katlı bir binada çıkan yangın, milyarlarca liralık maddi hasara yol açtı. Çevreye korkulu anlar yaşatan yangın, Sultanbeyli, Pendik, Kartal ve Ümraniye İtfaiyesi’nin ekiplerince söndürüldü. Güçlükle kontrol altına alınan yangın yaklaşık 1 saat sürdü.

Yangın, sabah saat 06.00 sıralarında Sultanbeyli Turgut Reis Mahallesi Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan Sany Tekstil firmasına ait genç mobilya ve tekstil deposunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, zemin kattaki tekstil ürünlerinin tutuşmasıyla başlayan ve henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangın kısa binayı sararak büyüdü. Kısa sürede olay yerine gelen Sultanbeyli ve Pendik itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almaya çalıştı. Daha sonra Kartal ve Ümraniye itfaiye ekiplerinin de takviye olarak olay yerine gelmesiyle yangın kontrol altına alınabildi. Yangında şans eseri can kaybı olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan, Anadolu Yakası İtfaiye Bölge Müdürü İsmail Varol, kısa sürede kontrol altına alındığını, can kaybının söz konusu olmadığını açıkladı. Yangında büyük çapta maddi hasarın oluştuğunu dile getiren Varol, "Çıkış nedenini araştırıyoruz" dedi.
Yangınla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2004 Cumartesi 11:09:44
Güncelleme :28 Nisan 2005 Perşembe 17:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semih türkmen IP: 85.99.79.xxx Tarih : 15.04.2005 18:56:03
ben sultanbeyli itfaiyesinde stajer olarak çalışıyorumm sultanbeyli itfaiyecileri zor şarlar altında yangına gidiyor ama hepsi çok tecrübeli itfaiyeciler gerekli malzemeleri olmadı halde yangıları en az mal kaybı be can kaybı olmadan kurtarmaya çalışıyorlar hepsi çok yetenekli helal olsun işalllah onlara gerekli malzeme ve araçlar verilirr itfaiyeciler elbisesi bile alınmıyor halbuki bu insanlarr vatandaş için hizmet ediyor işallah bu yazdıklarımı büyüklerimiz duyordurr işallah en kısa zamanda malzeme ve araç lar gelir bu itfaiyecilere helal olsun hepsini canı gönülden slm larrr