15
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Cesedi Emirgan'da çıktı!

Emirgan sahilinde cesedi bulunan liseli Aykan Kaya'nın, kardeşiyle birlikte 5 gündür kayıp olduğu ortaya çıktı.

Anne Ergül Kaya, çocuğunun öldüğünden habersiz 2 kardeşin eve gelmesini bekliyor.

Emirgan sahilinde demirli balıkçı teknesi altında tamirat yapan bir sivil dalgıç, denizin içinde bir erkek cesedi olduğunu fark etmiş, Kartal Samandıra Lisesi 9. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Aykan Kaya'nın (15) cesedi olay yerine gelen Sivil Savunma ekipleri tarafından çıkarılmıştı.

Gencin 5 gün boyunca denizde bulunduğu öğrenilirken, anne Ergül Kaya ise 5 gün önce evden ayrılan ama o zamandan beri haber alınamayan 2 çocuğunun eve gelmesini bekliyor. Kaya'nın Sultanbeyli Samandıra'daki evinde endişeli bekleyiş devam ediyor. Oğlunun öldüğünden haberi olmaya anne Kaya, "5 gün önce 2 kardeş okula gider gibi evden çıktı. Ancak o zamandan beri dönmediler. Şimdi öğrendiğimize göre oğlumun bacağı yaralanmış. İkisinin de geleceğini öğrendik. Bir anne, çocukları kaybolduğunda ne hissederse ben de onu hissettim. Hep acı, keder. Öldü mü, bir şey oldu mu diye merak içinde bekleyip durduk" diye konuştu.

Kaybolan 2 kardeşin küçük kardeşleri İlan ise "Okula gidiyoruz diye çıkmışlardı. Bir daha geriye dönmediler" diyerek kardeşlerini özlediğini söyledi. Kaya Ailesi'nin komşuları da çocuklardan 5 gündür haber alınmadığını anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 19:40:29
Güncelleme :23 Kasım 2007 Cuma 19:45:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?