23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

İşçilerin maaşını gaspçılara kaptırdı

Ümraniye'de, işçilerin maaşını taşıyan müdür, silahlı 3 gaspçının saldırısına uğradı. Otomobille kendisine yaklaşan gaspçılara bir süre direnen müdür, içerisinde 33 milyar lira bulunan çantayı kurtaramadı.

Alınan bilgiye göre, Ümraniye'de bulunan bir şirkette müdür olarak çalışan Mustafa Kadiroğlu, işçilerin toplam maaş tutarı olan 33 milyar lirayı bankadan çekerek, şirkete doğru yola çıktı.

Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Atatürk Caddesi No:65'te Kadiroğlu'na yaklaşan otomobilde bulunan silahlı 3 kişi, çantayı almak istedi. Şahıslara direnen Kadiroğlu, yavaşlayan otomobile binerek şahıslarla boğuştu.

Yaşanan boğuşma sırasında şahısların korkutmak amacıyla havaya bir el ateş ettiği öğrenildi. Boğuşmanın ardından Kadiroğlu, şahıslar tarafından zorla arabadan indirildi.

İçerisinde 33 milyar lira bulunan çantayı alan şahıslar kayıplara karıştı. Olayın ardından karakola giderek ifade veren ve Ümraniye Devlet Hastanesi'nden sağlık raporu alan Kadiroğlu, kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.

Bir görgü şahidi ise "Silahlı 3 kişi geldi. Mustafa Bey'den parayı istedi. Mustafa Bey de arabaya girdi. Şahıslarla boğuştu. Mustafa Bey'i arabadan indirip kaçtılar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 13:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?