30
Nisan
2024
Salı
ÜSKÜDAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Aktif Bilişim ve Danışmanlık Hiz. Bilg. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Aktif Bilişim yazılım alanında,WareMedia Medya Arşiv Yönetim Sistemi, WareMedia Gazete Arşiv Yönetim
Sistemi, Dijital Arşiv Yönetim Sistemi, Elektronik Entegre Doküman, Arşiv Yönetimi ve İş Akış Sistemi gibi son teknoloji arşiv ve evrak yönetim sistemlerini üretmiştir. Arşiv Yazılımlarının dışında şimdiye kadar Araç Takip Sistemi ve Prodat Satın Alma Yönetim Sistemi yazılımını geliştirmiştir. Aktif Bilişim; Elektronik Evrak İş Akış ve E-imza konusunda Max Saving ürünü olan CryptBot Hi-Secure E-Office ürünlerinin Türkiye Distribütörlüğünü yapmaktadır.
Özellikle ihracat yapan firmalarımızın tercih ettiği, konteyner ve TIR yüklemede çok büyük kolaylıklar getiren Magic Logic Co. firmasının ürünü olan Cube-IQ Yükleme Optimizasyon yazılımının Türkiye Distribütörlüğünü yapmaktadır. Geliştirdiği programların eğitim ve teknik servisi konusunda kesintisiz ve tam müşteri memnuniyeti mantığıyla destek vermektedir. Ürettiği tüm yazılımlar; kolay kullanımlı, maksimum verim ve veri güvenliği sağlayan, analiz edilmiş ihtiyaçların tamamını karşılayan ve sektörel iş akışına göre dizayn edilmiş yazılımlardır.
İlgili Kişi :Ahmet CÜCÜ
Adres1 :Bulgurlu Mh. Alemdağ Cd. No:80 B Blok D:4
Adres2 :B.Çamlıca/İSTANBUL
Posta Kodu :34696
Telefon :0216 521 19 95
Faks :0216 461 06 39
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.