25
Mayıs
2024
Cumartesi
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

14 eser dereceye girdi

1.Kırklareli GSİM Yerel Basın Spor Fotoğraf Yarışması ödül töreni 3 Şubat 2009 Salı günü Kırklareli Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek.

Kırklareli GSİM tarafından bu yıl birincisi düzenlenen “GSİM Yerel Basın Spor Fotoğraf Yarışması” 38 eserin katılımıyla gerçekleşirken, jüri ekibinde yer alan İstanbul CHA’dan Murat İğrek, Fanatik Gazetesi’nden Hüseyin Sakarya ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nden Mehmet Demirkol’un titiz çalışmaları sonucunda 14 eser ödüle layık görüldü.

Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürü Ata Karataş’ın girişimleri ve itinalı çalışmaları sayesinde organize edilen “GSİM Yerel Basın Spor Fotoğraf Yarışması” ödül töreni Vali Hüseyin Avni Coş ve Kırklareli Spor Camiasından önemli isimlerin de katılımları ile 3 Şubat 2009 Salı günü saat 15.00 de Kırklareli Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Dereceye giren 14 eserin sahiplerine Halk Bankası tarafından çeşitli hediyeler verilirken, eser sahiplerine ayrıca Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından Takdir Beraatları ve GSİM tarafından hatıra şiltleri verilecek.

Törende yine dereceye giren 14 eser arasında yapılacak ikinci bir eleme ile seçilecek olan 8 esere ayrıca ödüller verilecek. Eserler 1 hafta boyunca Atatürk Spor Salonu’nda sergilenecek.

Kırklareli Gençlik Spor İl Müdürü Ata Karataş; yarışmaya katkılarından dolayı Halk Bank, Ticaret Odası, Bilgiç Otel, Sadrettin Özden, Gürsel Ticaret, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile kendini Kırklareli’nde spora adamış spor camiasının önde gelen ismi İsmail Tırpancı’ya teşekkürlerini sunarken, “bu önemli organizasyonda spora gönül veren herkesi aramızda görmek istiyoruz” dedi. 

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 08:44:34
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 08:57:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?