18
Mayıs
2024
Cumartesi
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Koluna tekrar kavuştu

Kırklareli'de kopan sağ kolu yerine dikilen işçi, 6 aydır devam eden tedavisinin ardından kolunu hareket ettirmeye başladı.

Pınarhisar ilçesindeki fabrikada 18 Mayıs'ta lastik taşıyıcı banda sıkışan kolu kopan Serkan Saygılıoğlu, Pınarhisar Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından TÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Başarılı bir operasyonla kopan uzvu yerine dikilen Saygılıoğlu, 6 aydır devam eden tedavisinin ardından kolunu hareket ettirmeye başladı.

Saygılıoğlu, operasyonu gerçekleştiren TÜ Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr Erol Benlier başkanlığındaki ekibin hastanede düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, koluna yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Tedavi sürecinde doktorların kendisine moral verdiğini aktaran Saygılıoğlu, ''Kolumun dikilmesinden kısa bir süre sonra suyu ve sıcağı hissedebildim. Hocalarımın desteğiyle moralimi hiç bozmadım. Kapıyı ve ışığı açabildiğimi gördüğünde oğlum çok seviniyor. Şuan elimi kullanarak sadece yemek yiyemiyorum. İnşallah iyileştikçe kolumu daha aktif kullanabileceğim'' diye konuştu. 

AA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2012 Pazar 11:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?