16
Mayıs
2024
Perşembe
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Aynı tas aynı hamam!

Kırklareli Büyükler 2. Amatör Futbol Liginin ikinci haftasında 11 Mart 2007 Pazar günü Pınarhisar Sahasında iki maç oynandı.Saat 12.30'da Poyralıspor ile Eskitaşlıspor karşı karşıya gelirken, saat:14.30'da da Tozaklıspor ile Vize Acarspor kozlarını paylaştılar. Geçen haftaki haberimiz üzerine bu hafta oynanan maçlarda sağlık personeli görülmesi sevindirici bir durum olarak karşılanırken, sahanın durumunda hiç bir değişiklik göze çarpmadı. Geçen haftaki durumdan farksız olan Pınarhisar Sahasında; ne yedek kulübeleri üzerinde bir tadilat yapılmış, ne de saha içerisindeki pislikler temizlenmişti. Futbolcuların, soyunma odalarında soba yanmadığı için devre arasındaki serzenişleri de başka bir rezilliği gözler önüne seriyordu. Sahanın bu hali terk edilmiş, bakımsız bir mekanı andırır gibiydi. Kısaca iki haftadır maç oynanan Pınarhisar Sahasında her şey AYNI TAS AYNI HAMAM'dı.

CÖMERT POYRALISPOR

11 Mart 2007 Pazar günü saat:12.30'da Pınarhisar Sahasında Eskitaşlıspor ile karşılaşan Poyralıspor ikinci haftada ikinci penaltısını kaçırdı. Maçı 1-0 önde götürdüğü sırada kazandığı penaltı ile farkı 2'ye çıkarma şansı bulan Poyralıspor, Can ile bu fırsatı değerlendiremedi. Penaltıyı değerlendiremeyen Poyralıspor geçen haftaki Ertuğrulspor Maçında olduğungibi bu hafta da gol kaçırma rekoru kırdı ve bulduğu pozisyonları cömertçe harcayarak, 1 Puanla yetinmek zorunda kaldı.

BİRER GOLLE BİRER PUAN ALDILAR


POYRALISPOR : 1 - ESKİTAŞLISPOR : 1

STAD : Pınarhisar
SAAT : 12:30
HAKEMLER:Doğan TUFAN, Can ÖZTEKİN, Yusuf YURTSEVER

POYRALISPOR : Uğur - Ersin, Kadir, Erdi, Mehmet - Özkan(Dk.65 Salih), Erkan, Sercan, Önder - Can, Emre
YEDEKLER : Hakan(Y.K), Seçkin, Hakan, Gökhan, Eren, Metin
TEKNİK DİREKTÖR:Aydın ÇELİK

ESKİTAŞLISPOR:Hasan - İbrahim Halil, Selahattin, Mustafa - Hüseyin, Erdem((Dk.80 Tuncay), Cafer(Dk.30 Emrah), Serdar, Umut - Alpaslan, Mehmet(Dk.35 Eyüp)
YEDEKLER :Nezih(Y.K), Gökhan, Halil, İmran
TEKNİK DİREKTÖR:Adnan BAŞYİĞİT

GOLLER : Tayfun (Dk.33 - Poyralıspor)
Umut(Dk.70 - Eskitaşlıspor)

SARI KARTLAR:Emre(Dk.42 - Poyralıspor)
Alpaslan(Dk.20),Erdem(Dk.33 - Eskitaşlıspor)

MAÇTAN NOTLAR

* İlk haftayı galibiyetle kapatan Şampiyonluğun iki iddialı ekibi Poyralıspor ve Eskitaşlıspor maçın ilk yarısında temkinli bir oyun otaya koyarlarken, iki ekip oyuncuları da hata yapmamak için uğraştılar. Yer yer sertliklerin yaşandığı maçta maçın hakemi Doğan TUFAN Poyralıspor'dan Emre ve Eskitaşlıspor'dan da Alpaslan ve Erdem'e sarı kart gösterdi.
* İlk yarıda daha atak görünen Poyralıspor, maçın 33 dakkikasında geliştirdiği bir atakta Tayfun'un ayağından bulduğu golle rakibi karşısında 1-0 öne geçti.
*İlk yarının sonlarına doğru Eskitaşlıspor ceza sahası içinde yaşanan bir karambolde Eskitaşlıspor defans oyuncusu İbrahim Halil'in topa elle müdaelesi sonucu, Maçın Hakemi Doğan TUFAN beyaz noktayı gösterdi. Dakikalar 40'ı gösterdiği sırada Poyralıspor'lu Can'ın kullandığı bu Penaltı atışında, Eskitaşlıspor'un başarılı kalecisi Hasan sol tarafa mükemmel uzanarak gole izin vermedi.
*Maçın ilk yarısı Poyralıspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona ererken, ikinci yarıda yer yer sertliklerin yaşandığı anlarda yapılan faullerle oyun sık sık durdu.
*Eskitaşlıspor Teknik Direktörü Adnan BAŞYİĞİT'in verilen hakem kararlarında hop oturup, hop kalkarak itiraz ettiği ve sinirli hali gözlerden kaçmadı.
*Bulduğu gollük pozisyonları cömertçe harcayan Poyralıspor maçın 70.dakikasında golü gördü. Ceza sahası içerisinde havalana topa en son Eskitaşlıspor forveti Umut dokundu ve o ana kadar hiç hatası olmayan Poyralıspor'un başarılı kalecisi Uğur yaptığı zamanlama hatası ile üzerine doğru süzülerek gelen topu, müdahele etmesine rağmen ağlarında gördü.
*Bu dakikadan sonra işki takımında geliştirdiği karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmadı ve Ligin iki iddialı ekibi Poyralıspor ve Eskitaşlıspor birer golle birer puan aldılar.

Maçın ardından görüşlerini aldığımız Eskitaşlıspor Teknik Direktörü Adnan BAŞYİĞİT; maçın ilk yarısında Poyralıspor'un daha iyi oynadığını itiraf ederken, ikinci yarıda kendilerinin daha iyi olduğunu ancak hakemi geçemediklerini ifade etti. "Hakem oyuncuları tahrik etmek için elinden geleni yaptı" diyen BAŞYİĞİT "biz yolumuza devam edeceğiz, şampiyon olmak istiyoruz, Poyralıspor'a başarılar diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Poyralıspor Teknikdirektörü Aydın ÇELİK de; bu maçı şampiyonluk yolunda uğramış oldukları bir kaza gibi gördüğünü ifade ederken,"saha koşulları malum, yine de iyi oynadık, çok gol kaçırdık"dedi. Kaçan Penaltılar konusunda şanssız olduklarına da değinen ÇELİK , şampiyonluk iddialarını sürdürdüklerini ve zamanla takım olarak daha iyi olacaklarını belirtti.
Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 15:21:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?