19
Mayıs
2024
Pazar
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Ayten, Cevizköy'ün muhtarlığına talip

Cevizköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Ayten 29 Mart 2009’da gerçekleştirilecek seçimlerde Cevizköy'e Muhtar olabilmek için adaylığını açıkladı.

Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesi Cevizköy Köyü Muhtar Adayı olduğunu belirten Ahmet Ayten 1966 Cevizköy doğumlu.

Evli ve iki çocuk babası Ahmet Ayten Cevizköy'e ve özellikle Cevizköy'ün gençlerine gerek eğitim alanında, gerek sportif alanlarda, gerekse her türlü genel ve yerel ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Muhtar Adayı olduğunu söyledi.

Halen Cevizköy'de ikamet eden ve burada ticaret(yolcu taşımacılığı) ile uğraşan Muhtar Adayı Ahmet Ayten; aynı zamanda Cevizköy İlköğretim Okulu'nun Okul Aile Birliği Başkanlığını ve Cevizköyspor Kulübü Başkanlığını da aktif olarak yürütmekte.

Özellikle sportif konularda, gerekse eğitim konularında Kırklareli, Pınarhisar ve çevrelerinde çok sayıda kişi ile diyalog halinde olan ve çevresi tarafından oldukça sevilen sayılan bir kişiliğe sahip olan Ahmet Ayten; "Cevizköy'e hizmet için varım. Cevizköy'de her türlü gelişmelerle en iyi şekilde ve yakinen ilgileneceğimden eminin ve bu konuda kendime güveniyorum" diyerek, adaylığı ile ilgili duygularını dile getirdi. 

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 19:39:42
Güncelleme :19 Ocak 2009 Pazartesi 09:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilyas akgül IP: 78.191.207.xxx Tarih : 25.01.2009 13:48:38

yakışır ahmet abime oylar sana abi senin gibi atılgan biri lazım bu köye sonuna kadar arkandayız