22
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Başka Canlar Ölmesin, Başka Yürekler Yanmasın

Geçirdiği tarfik kazası sonucu değnekler ile yürümeye mahkum olan Pınarhisarlı genç ilçenin trafiği konusunda yetkililerden ilgi bekliyor. 12 Haziran 2007 akşamı saat 22.30 sıralarında Kırklareli caddesi üzerinde motorbisikleti ile seyir halinde iken önüne çıkan taksi ile çarpışan ve uzun süre hastanede yatarak bir dizi ameliyatlar geçiren Yunus Akbulut(18) isimli genç şimdi değnekler yardımı ile yürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Pınarhisar'da yaşanan bir başka kazada Ali Haykır isimli bir gencin hayatını kaybetmesinden dolayı çok üzgün olduğunu belirten Akbulut; "Ali arkadaşımız genç yaşta trafik terörüne kuban gitti. Kendisinin ölümü bizleri çok üzdü, kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum" dedi. Kendisinin de bir trafik kazası sonrası bu hale geldiğini yineleyen Yunus Akbulut; gençlerin kasksız motrobisiklete binmemelerini, alkollü ve süratli şekilde araç kullanmamalarını, bunlara uymadıkları halde kazanın kaçınılmaz olduğunu belirtti.

İlçede cadde üzerinde en ufak bir trafik ışığı dahi olmamasının tüm sürücüler ve yayalar için bir dezavantaj olduğuna dikkat çeken Akbulut; "gerek Kara yolları yetkilileri, gerekse Pınarhisar'ın idari ve mülki amirleri zaman kaybetmeden bu konu ile ilgilenmeliler" derken, "Başka Canlar Ölmesin, Başka Yürekler Yanmasın, yetkililer lütfen bu durumla ilgilensin" diyerek sözlerini tamamladı.
Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 02:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?