22
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Bu Direkler Tehlike Saçıyor

Pınarhisar İlçemizdeki elektrik direklerinin açılan kontrol-bakım kapaklarından sarkan kablolar tehlike saçıyor.

Pınarhisar Koloğlu İlköğretim Okulu'nun hemen yanındaki yolun Beşyol Yüzevler mevkiine gidişteki kaldırımların üzerinde bulunan elektrik direklerinin kontrol-bakım kapaklarının açılarak yok edilmesi sonucu ortaya çıkan manzara aileleri tedirgin ediyor. Henüz ne şekilde bu hale geldiği ve kontrol-bakım kapaklarının kim ya da kimler tarafından açıldığı bilinmese de; kapak yüksekliğinin yere çok yakın olması ve küçük çocukların bile kolayca erişebileceği mesafede olması her an tehlike saçabilecek bir durumu gözler önüne seriyor.

Pınarhisar Belediyesi tarafından kaldırımların üzerlerine konulduğu bilinen direklerin her seferinde bu hale getirildiği vatandaşlarca ifade edilirken, bazı duyarlı vatandaşlar gerek Pınarhisar TREDAŞ, gerekse İlçe Belediyesi yetkililerinin en kısa sürede bu konu ile ve bunları bu hale getirenler ile ilgilenmeleri gerektiği görüşünde olduklarını dile getirdiler.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 23:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aydın sezen IP: 88.240.124.xxx Tarih : 14.12.2007 10:26:47

Bu şekilde ki açık uçlu kablolar ve kanallar insan hayatını tehlıkeye atan durumlar , ha bunu açık bırakmıssınız .., ha bi adam 150 promil alkolle trafikte aynı şey sorumlularının kesinlikle cezalandırılmaları gerekir , o kapağı oradan vatandaşın biri çıkarsada : İlla biri can verecek ondan sonra ,çıkmıcak şekilde yap veya kilit koy , Ama muhakkak ceza verilmesi lazım ... saygılarımla....