22
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

CHP İlçe Başkanlığına Yeniden Ali İhsan Dalca Seçildi

CHP Pınarhisar İlçe Teşkilatı'nın 9 Aralık 2007 Cumartesi Günü gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nda hareketli dakikalar yaşandı. CHP Kırklareli Milletvekilleri Turgut Dibek ve Tansel Barış'ın da yer aldığı Genel Kurulda Milletvekili Turgut Dibek Divan Kurulu Başkanı olarak görev aldı.

Genel Kurulda, ABD’den AKP'ye, AB'den T.C’ye ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un Kırklareli'ni ziyareti sırasında yaşananlara kadar birçok konu ele alındı.

Pınarhisar Belediye Düğün Salonunda yapılan Genel Kurulda, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı, Pınarhisar ve çevre ilçelerin siyasi parti başkanları, muhtarlar ve CHP’li üyeler de yer aldı. 

Pınarhisar Belediye Düğün Salonunda yapılan CHP Pınarhisar İlçesi Genel Kurulu'nda Milletvekili Tansel Barış'ın yanı sıra; CHP İl Başkanı Recep Karaoğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Seyit Uçan ve Başkan adayları Ali Dalca ile Volkan Ertan da birer konuşma yaptılar. 

CHP İl Başkanı Recep Karaoğlu geçtiğimiz günlerde Kırklareli’ne ziyarete gelen ve CHP İl Binasına alınmadığı söylenen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Başkan Adayı Haluk Koç ile ilgili söylenenlerin gerçeği yansıtmadığından bahsederken, o konu ile alakalı ortada büyütülecek bir sorun olmadığını ve CHP Başkan adayı Haluk Koç ile sürekli telefon görüşmesi yaptıklarını konunun tatlıya bağlandığını ifade etti.

CHP Pınarhisar İlçe Teşkilatı Başkan Adayları Ali İhsan Dalca ve Volkan Ertan’ın konuşmalarının ardında oylama işlemine geçildi. Oy kullanıma işlemi saat 17.00’ye kadar devam etti. Sandıkların açılması ile Ali İhsan Dalca diğer Başkan Adayı Volkan Ertan karşısında 16 oy farkı ile galip gelirken, yeniden CHP Pınarhisar İlçe Başkanlığı’na seçildi.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 11:40:31
Güncelleme :14 Aralık 2007 Cuma 00:06:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?