19
Mayıs
2024
Pazar
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Çöp Atacak Yer Yok

Pınarhisar İlçemizdeki Cumhuriyet Meydanı ve yakınında esnaflık yapan vatandaşlar son günlerde çöplerini atacak yer bulamamaktan şikâyetçiler.

Yakın zamana kadar işyerlerinin yakınında iki adet çöp konteynırı bulunduğunu, ancak yaklaşık bir aydır bu konteynırların buradan alındığını belirten Cumhuriyet Meydanı Esnafı;

"Son zamanlarda çöpümüzü atacak yer bulamıyoruz, bu durum bizler için resmen bir sorun teşkil ediyor, düne kadar burada iki adet çöp konteynırı vardı, yaklaşık bir aydır bu konteynırlar buradan alındı, bizi başka bölgelere yönlendiriyorlar ancak diğer bölgelerdeki çöp konteynırları da yetersiz kalıyor ve söz konusu bölgelerdeki vatandaşlar ile sorun yaşanıyor" diyerek şikâyetlerini dile getirdiler.

Bu konunun bir an önce çözülmesini istediklerini ifade eden Cumhuriyet Meydanı Esnafı “Lütfen adama göre muamele yapılmasın, hakkaniyet çerçevesinde hareket edilsin ve bu çöp sorunu çözülsün. Şimdiye kadar her şey gayet normaldi, şimdi ne odluda çöp konteynırları kaldırıldı, bu mağduriyetimiz giderilmeli” dediler.

 

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 22:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?