20
Mayıs
2024
Pazertesi
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Cumhuriyet Meydanı Güzelleşiyor

Pınarhisar İlçesinin en hareketli muhitlerinden biri olan Cumhuriyet Meydanı Belediye Fen İşleri Ekiplerince gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları ile güzel bir görünüme kavuşuyor.

Son günlerde ilçe genelinde birçok yerde yürüttüğü çalışmaları ile özellikle ana cadde üzerinde gözle görülür değişikliklere imza atan Pınarhisar Belediyesi, çevre düzenleme çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.

Geçtiğimiz dönemlerde Hastane yolunda yaptığı çalışmalar ile yolu genişleterek kullanıma daha da elverişli hale getiren Pınarhisar Belediyesi, ilçede ayrıca bir halı saha ve bir de yüzme havuzunu vatandaşın hizmetine sunmuştu. Son olarak Cumhuriyet Meydanı ile yine burada bulunan ve vatandaşlarca sıkça ziyaret edilen bir yer konumunda olan Pınarhisar Hükümet Konağı'nın önünde yürütülen çalışmalar ile Cumhuriyet Meydanına güzel bir çehre kazandıran İlçe Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 15:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
koray kahraman IP: 88.245.106.xxx Tarih : 16.02.2008 22:46:10

ben belediye den çok güzel bir mesire yeri müjdesi istiyorum, kalelerin ovaya bakan kısımlarında örneğin, hem belediye de kendine bir gelir kapısı yaratır