19
Mayıs
2024
Pazar
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Dibek'ten seçim bürosuna ziyaret

8 Mart 2009 Pazar günü CHP İl Başkanı İhsan Kazan ile birlikte Pınarhisar Seçim Bürosunu ziyaret eden CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek CHP'nin Atatürk İlke ve İnkılâpları ile yoğrulmuş Çağdaş, Demokratik bir parti olduğuna dikkat çekerken, CHP çatısı altında dargınlıklara yer olmadığını belirtti.

Her ailede olduğu gibi, CHP içerisinde de ufak tefek olayların yaşanmasının normal olacağını belirten Milletvekili Dibek "Bizde kırgınlıklara, dargınlıklara yer olmaz, bizler ülkesini seven, vatandaşına değer veren, ilkeli, demokratik, idealist kişileriz, gerektiği yerde ve zamanda birbirimizle kenetlenmeyi biliriz" dedi.

Dibek ayrıca, AKP'li isimlerin ülkenin bazı yerlerinde parti müzikleri ile okul açılışları gerçekleştirmesinin demokrasi mantığıyla bağdaşmadığını, Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu'nun sanki bir AKP bürosu açılıyormuş gibi faaliyete geçirilmesinin ve bunlara göz yumulmasının da üzücü bir durum olduğunu belirtti.

CHP Pınarhisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Cingöz ile görüşen ve başarılar dileyen Milletvekili Dibek’e vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Genç-yaşlı, kadın-erkek herkesle konuşan Dibek, vatandaşların görüşlerini dinledi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla CHP İlçe Seçim Bürosunda toplanan bayanlar ile de bir süre görüşen Dibek; “Tüm bayanların Kadınlar Gününü ve Tüm Halkımızın Mevlit Kandilini en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Mevlit Kandili nedeniyle CHP’li bayanların yaptığı ve kendisine sunulan lokmalardan da alan Dibek çevresindeki kalabalık CHP’li toplulukla tek tek vedalaştı ve tekrar başarılar dileyerek ilçeden ayrıldı.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 09:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?