19
Mayıs
2024
Pazar
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

DSP Bayan adaylarına güveniyor

DSP Pınarhisar İlçe Teşkilatı 29 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Meclisine üç bayan adayla girmeyi düşünüyor.

Belediye Başkan Adayı olarak Zafer Kabakuşak ile 2009 Yerel Seçimlerinde yarışa hazırlanan DSP Pınarhisar İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi Adaylığı yarışında bayanlara güveniyor.

Belediye Meclis Üyesi Adaylığında ilk sırayı ilçenin ileri gelen, tanınmış simalarından Mimar Yasemin Başaran'a veren DSP Pınarhisar İlçe Teşkilatı, yine ilerici bir siyasi görüşe sahip, iddialı bir isim olan Şennur Manavoğlu’nu 4. , DSP İlçe Başkanı Yusuf Üze'nin eşi Müzeyyen Üze'yi de 9.sıradan aday gösterdi.

DSP İlçe Başkanı Yusuf Üze, Belediye Başkanı Zafer Kabakuşak ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Kadir Köroğlu; bayan üyelerine güvenlerinin sonsuz olduğunu ve kapılarının daima bayanlara açık olacağını belirttiler.

Belediye Meclis Üyesi Adayları Yasemin Başaran, Şennur Manavoğlu ve Müzeyyen Üze de; Pınarhisar'a her alanda hizmet etmenin kendileri için bir gurur kaynağı olacağını dile getirirlerken, önemli işler, çözüm yolları ve kayda değer projeler üretebilmek adına siyasi arenada yer almanın heyecanını yaşamayı tüm bayanlara tavsiye ettiklerini sözlerine eklediler.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 13:44:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?