22
Mayıs
2024
Çarşamba
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Enver Demirkan Virgül Tiyatrosu Pınarhisar’’da

Pınarhisar Belediye Başkanlığı'nın katkıları ile ilçeye getirilen Enver Demirkan Virgül Tiyatrosu Pınarhisar'da iki gösteri yaptı.

22 Eylül 2007 Pazartesi günü saat 15.00'de öğrencilere yönelik sahne oyunlarını başarıyla sergileyen Enver Demirkan ve Ekibi, akşam saat 20.30'da da halkın karşısına çıktı. Enver Demirkan, Hande Akkent, Deniz İmer, Leman Mehmetova, Nuray Bademli, Uğraş Atay ve Taner Tunçay'dan oluşan tiyatrocular sergiladikleri başarılı performansları ile Pınarhisar'lı izleyicilerinden bolca alkış aldılar.

Yeniden Pınarhisar'da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Enver Demirkan; "Ancak ülkemizde yaşanan üzücü terör olayları karşısında yüreğimiz kan ağlıyor, bu sahne için iki ay öncesinden anlaşmamız vardı ve böyle bir zamana denk geldiği için çok üzgünüz, çiçeği burnunda bir sürü genç evladımız şehit oldu, Allah kimseye böyle bir şey göstermesin" derken, "Aynı Bayrak altında yaşadıkları halde niye böyle yapıyorlar anlamak mümkün değil, hepimizin başı sağolsun, Türkiye'nin başı sağolsun" diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Ünlü sanatçı Demirkan ayrıca "bu imkanı bize sağlayan başta Belediye Başkanı Mehmet Kapılı olmak üzere, tüm belediye personeline ve tüm Pınarhisar halkına teşekkür ederim" diyerek sözlerini tamamladı. Sahne sonunda Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı Enver Demirkan’a çiçek takdim ederken, tüm Virgül Tiyatrosu ekibini tek tek tebrik etti. 

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 20:07:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Taner Kocakafa IP: 81.214.127.xxx Tarih : 24.10.2007 14:11:59

Tebrikler Mehmet Kapılı..Pınarhisarın kültüre ihtiyacı var..