19
Mayıs
2024
Pazar
PINARHİSAR - KIRKLARELİ

Esnaftan emniyete anonslu kutlama

Pınarhisar İlçe esnafı, Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına başarılarından dolayı belediye aracılığı ile yaptırdığı anonsla kutlama mesajı gönderdi.

Pınarhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün geçtiğimiz gün ilçede hırsızlık yapmak isteyen 5 kişiyi suçüstü yakalaması ilçede sevinç yaratırken, Pınarhisar Esnafı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bu başarısını belediye aracılığı ile yaptırdığı anonslarla kutladı.

Son yıllarda meydana gelen hırsızlık olaylarından bunalan ve fazlasıyla tedirgin halde bulunan İlçe Esnafının anonslu kutlama mesajında şu sözlere yer verildi; "Pınarhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün önceki gece gerçekleştirdiği operasyonla ilçemizde hırsızlık olaylarına karışan 5 hırsızı suçüstü yakalayarak, tutuklanmalarını sağlaması bizleri oldukça rahatlatmış ve mutlu etmiştir. Başta İlçe Emniyet Müdürümüz Kamil Ünver olmak üzere, tüm Pınarhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını bu büyük başarılarından dolayı candan kutlar, başarılarının devamı temennisiyle saygılar sunarız." denildi.

İlçedeki duyarlı esnaflar tek tek Emniyet Müdürlüğü’ne gitmektense bu şekilde bir kutlama mesajının daha uygun olacağını belirttiler
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 10:39:22
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 10:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?